Om os

KAISER KAFFE har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning, salg af kaffe og kaffeløsninger til erhvervslivet.
Vi tilbyder en færdig pakkeløsning skræddersyet til din virksomhed, uanset hvor i landet du befinder dig.

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere.

beens_3-mod

Kaiser Kaffe – din totalleverandør

Kaffemaskiner til store & små virksomheder

KAISER KAFFE er mærket bag kvalitetsløsninger til virskomheder og offentlige institutioner. At skabe den perfekte kaffeoplevelse til medarbejder, kunder eller samarbejdspartner er en af vores kernværdier.

Hos KAISER KAFFE ved vi, at glæde på arbejdspladsen er en af de vigtigste faktorer af succesfulde virksomheder og en dejlig kop kaffe vækker altid glæde.

Om morgen, til frokost eller til et mødet – en god kaffe, te eller kakao skaber altid den rigtige stemning og sørger for den klassiske og gode kaffeduft i hele kontoret. Alt dette bliver en muligt med KAISER KAFFE.

Vi leverer en komplet kaffeløsning

Vores varesortiment omfatter alt fra almindelige kaffemaskiner til slushice- og vandkøler. Selvfølgelig sælger vi også kvalitetskaffe, kakao, te og et stort udvalg af tilbehør.

Derfor er KAISER KAFFE den perfekte partner hvis du ønsker en skræddersyet pakkeløsning til dine medarbejder.

En teknisk service samt vedligeholdelse af automater kan være en del af vores full-service løsning. Hvis du gerne vil leje en kaffemaskine til erhvervsbrug, så har vi forskellige kaffemaskiner. Kontakt os og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter og services.