- en totalløsning til din virksomhed Se månedens tilbud Månedens tilbud

Nye, renoverede og brugte maskiner

Kaiser Kaffe er leveringsdygtige i det hele!

    Kaffeautomater til store & små virksomheder

    KAISER KAFFE er mærket bag kvalitetsløsninger til virksomheder og offentlige institutioner. At skabe den perfekte kaffeoplevelse til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere er en af vores kerneværdier.

    Hos KAISER KAFFE ved vi, at glade medarbejdere er en af de vigtigste faktorer for succesfulde virksomheder og en dejlig kop kaffe vækker altid glæde.

    Om morgenen, til frokost eller til mødet – en god kop kaffe, te eller kakao skaber altid den rigtige stemning og sørger for den klassiske og gode duft i hele kontoret. Alt det bliver muligt med KAISER KAFFE.

    Se alle automater

    Vi leverer en komplet kaffeløsning

    Vores varesortiment omfatter alt fra almindelige kaffemaskiner til slush ice og vandkølere. Selvfølgelig sælger vi også kvalitetskaffe, kakao, te og et stort udvalg af tilbehør der hører sig til ved et arrangement.

    Derfor er KKAISER KAFFE den perfekte partner hvis du ønsker en skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed eller kommende arrangement.

    Teknisk service samt vedligeholdelse af automater kan være en del af vores full-service pakkeløsning. Hvis du gerne vil leje en kaffemaskine til erhvervsbrug, så har vi den perfekte kaffemaskine til erhverv. Kontakt os og vi finder den bedste løsning for dig og din virksomhed.

    Kontakt os her